Użytkownik
Bo w wodzie mniej ważę???!!!
Oficjalnie ogłaszam ze sekcja pływacka zmieniła trenera , nowy trener Michał Szpakiewicz będzie starał sie poprowadzić nas do kolejnych sukcesów. Chcemy jednocześnie podziękować Zbigniewowi Sajkiewiczowi za roczna współprace i zapał do wykonywanej pracy.
o kurcze szkoda, że macie innego trenera, czytałam o tym p. Zbyszku w necie, to wybitny sportowiec i chyba dobry trener bo robicie wyniki, ciekawe dlaczego odszedł, a tak poza tym co myślicie o Starcie i IKSie??
Nam też szkoda. Podjęliśmy (my, członkowie grupy i stowarzyszenia) decyzję o zmianie trenera z przyczyn różnych, to już nie jest istotne. Nie zawsze da się pogodzić wszystko ze wszystkim.
START i IKS robią swoje, my swoje. Różnimy się nieco w nie których prowadzonych działaniach, więc spokojnie zmieścimy się "na rynku" potrzeb wszyscy:)
Piszesz jakąś pracę detektywistyczną...?
My możemy najwięcej opowiedzieć o własnej działalności, o pozostałych może lepiej zasięgnij info u źródła. W sprawie szczegółów natomiast, dotyczących samych zajęć pływania zapraszam do bezpośredniego kontaktu (telefon lub mail) z kimś ze stowarzyszenia - Agnieszka lub Chris, są najlepiej zorientowani w konkretach. Pozdrawiam.
Użytkownik
lili napisał:
nie wiem skąd takie dziwne pytanie, chciałabym należeć do najlepszego klubu, a nie do jakiegoś badziewia, dlatego chcę wiedzieć na co mogę liczyć
Chciałabym rozwiac Twoje wątpliwości i naprawdę rozumiem, że chcesz należeć tam, gdzie dostaniesz najwięcej. Dlatego od siebie, powiem Ci czego możesz spodziewać się po Culani.
W tym klubie możesz liczyć na:
- profesjonalną opiekę trenerską (i nie tylko)
- przyjacielską dłoń ze strony wszystkich członków
- zrozumienie i wsparcie ze strony członków stowarzyszenia i zarządu
- nagrody i uznanie
- niezapomniane chwile spędzone na treningach, wyjazdach i obozach
- sympatycznych ludzi, na których zawsze mozna polegać.
Czy to mało?